Veel gestelde vragen & uitleg videos

Uitleg videos

Travel Moments plaatsen in de app

Travel Moments delen en wijzigen

Travel Moments verwijderen in de app

Automatisch maken en bestellen van het fotoboek

Veel gestelde vragen

Algemeen

My Travel Moments biedt u de mogelijkheid om een fotoblog bij te houden van al uw Travel Moments. Deze fotoblog kunt u eenvoudig met uw vrienden en familie delen. Op die manier kunnen zij tijdens uw reis meegenieten van uw Travel Moments.

Eenmaal terug kunt u eenvoudig een fotoboek maken van uw Travel Moments. Zo blijven de herinneringen altijd vers. 

My Travel Moments is beschikbaar voor iedereen en werkt op zowel op uw iOS en Android mobiel als uw desktop of tablet.

Het gebruik van My Travel Moments is geheel gratis. In de toekomst kan het zijn dat we extra mogelijkheden inbouwen onder een premium abonnement.

Ga naar "Nieuw Account" en maak een account aan. Daarna kunt u reizen aanmaken en Travel Moments met foto's uploaden. 

Travelia is een mobiele app voor de reiswereld. Travelia wordt gebruik door een groot aantal reisbedrijven zoals Ilios Reizen, The Travel Club, VakantieXperts, etc. Binnen de Travelia app krijgt de reiziger een overzicht van de reis en verschillende tips voor tijdens de reis.

My Travel Moments is beschikbaar binnen de Travelia app. Er wordt na het opstarten van My Travel Moments vanuit de Travelia app automatisch een account en een reis aangemaakt. U kunt dan direct starten met het vastleggen van Travel Moments.

Ja My Travel Moments is ontwikkeld met de nieuwste technologie├źn. Dit heeft als voordeel dat het als een app te gebruiken is op mobiel, tablet maar ook op uw desktop.

Ga naar "Mijn Reizen" (https://app.mytravelmoments.com/trips-index) en op Android verschijnt er dan een melding om een icoon op uw mobiel aan te maken. Op iOS, start Safari, ga naar "Mijn Reizen" (https://app.mytravelmoments.com/trips-index), kies voor delen en selecteer "Zet op beginscherm". 

U heeft nu een app icoon op uw mobile of tablet die op dezelfde manier werkt als iedere andere app.

My Travel Moments gebruiken

Iedere reis die aangemaakt is vanuit de Travelia app (zoals de Travel Club app, Ilios Reizen app, etc) is aangemaakt met het e-mailadres waar u mee bent ingelogd.

Ga naar MyTravelMoments.com om een account aan te maken. LET OP: U dient hetzelfde e-mails adres in te voeren waarmee u bent ingelogd in de Travelia app. Indien u een ander e-mailadres invoert krijgt u de reis niet te zien. Maak gewoon even een nieuw account aan met het juiste e-mailadres. 

Travel Moments worden aangemaakt binnen een reis. Selecteer dus eerste de reis of maak een nieuwe reis aan. Daarna kunt u kiezen voor "+ Nieuw Moment". Hier kunt u maximaal 6 foto's selecteren en een titel en beschrijving van uw Travel Moment opgeven. 

Uw foto's worden geupload en kunnen direct bekeken worden door uw volgers.

Iedere reis heeft een geheime url die u kan delen. Let iedereen die in het bezit is van de url kan uw Travel Moments raadplegen, tenzij u bij de Travel Moment hebt aangegeven dat deze alleen zichtbaar is voor uzelf. 

Een Travel Moment is bedoeld om snel te kunnen delen tijdens uw reis. Omdat internetverbindingen buiten Nederland niet altijd van goede kwaliteit zijn, hebben we gekozen om maximaal 6 foto's te uploaden. U kunt natuurlijk meerdere Travel Moments aanmaken.

Adres

Ootmarsumsestraat 56
7573GM Oldenzaal

Contact

info@mytravelmoments.com
Phone: +31 (0)541 700241

Free Web Site Maker